Logo _digitaal _Tuin Idee 2017_met -dataBezoek ons op TuinIdee 2017!

TuinIdee bestaat in 2017 exact 25 jaar. Een toonaangevend event om als branche trots op te zijn. Inmiddels hebben 1,2 miljoen tuinliefhebbers TuinIdee bezocht. Voor velen is TuinIdee dé inspiratiebron voor hun tuin. Maar de consument verandert en daarmee ook de tuin.

Steeds meer staat het buitenleven, de eetbare tuin, gezonde voeding en levensstijl, jaarrond genieten in eigen tuin en nu de klimaatbestendige tuin in de belangstelling.

Ook de bijvriendelijk gekweekte asperges van Van Son Asperges uit Haarsteeg is daarom te vinden op TuinIdee. Kom onze stand bezoeken en ontvang gratis lekkere recepten en aanbiedingen!

 

 

Welkom bij Van Son Asperges in Haarsteeg!

In 1998 zijn we thuis in Brabant begonnen met het zaaien van onze eerste aspergeplanten. Je kunt dus zeggen dat we de asperges letterlijk groot hebben zien worden. Het jaar erop hebben we de éénjarige planten uitgeplant. Het was een bijzonder moment toen we in 2000 de eerste oogst konden steken van onze gewassen!

 

Bijvriendelijke asperges!

Bloemenveldje

Sinds 2013 is Van Son Asperges in Haarsteeg een 'Gecertificeerd Bijvriendelijke Asperge Teler' geworden. Lees meer over het 'Bijvriendelijk telen certificaat'.
Eén van de aanpassingen die wij hebben gedaan om bijvriendelijk onze asperges te telen is dat we de randen rond de akkers hebben ingezaaid met speciale bloemenmengsels. Deze wilde bloemen zorgen voor diversiteit aan nectar en stuifmeel.

 

Het hele seizoen volop asperges

Hele Seizoen Asperges 

In 10 jaar tijd is ons bedrijf verder uitgegroeid en ontwikkeld. Inmiddels werken we ook met plastic tunnels, verwarmde bedden en een vroeg en laat gewas (Gijnlim en Backlim) om de oogst over het hele aspergeseizoen te kunnen spreiden.

De asperges én andere verse streekproducten kun je kopen in onze boerderijwinkel.

 

Asperges en streekproducten 'uit de muur'

Boerderijautomaat bij Van Son Asperges

Sinds seizoen 2010 hebben we ook een "boerderijautomaat" zodat je 7 dagen per week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat asperges en andere streekproducten - vers van het land - bij ons 'uit de muur' kunt komen halen.

 

Wij wensen je veel plezier toe op onze website en hopelijk kom je snel onze asperges eens proberen!

Adri & José van Son

 

"Onze bijvriendelijke asperges uit Brabant zijn altijd een goede reden om even 'om' te fietsen!"

 

 

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN