Asperges in bladerdeeg

Voorgerecht of borrelhapje voor 10 pakketjes

 

 

 

Ingrediƫnten

  • pakje bladerdeeg van 10 blaadjes
  • 500 gr witte asperges
  • 2 pakjes hollandaise saus
  • verse peterselie
Asperges In Bladerdeeg 

 

Voorbereiding

Schil de asperges en laat de bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 175 graden.

 

Bereiding

Laat de asperges 20 min koken. Maak in de tussentijd de hollandaise saus warm. Doe de peterselie bij de hollandaise saus.
Als de asperges gaar zijn, verdeel je de asperges over de plakken bladerdeeg. Giet de hollandaise saus over de asperges en rol het pakketje op. Bestrijk eventueel met wat losgeklopt ei. Leg de pakketjes 20 min in de voorverwarmde oven.

 

Serveren

Als ze de pakketjes krokant en bruin gebakken zijn, leg je ze op een bord. Lekker als hapje met verjaardagen en feesten.

 

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN